Sådan bestiller du de bedste fodboldrejser

marts 5, 2017 by Joenm

Flere og flere danskere ynder at tage på sportsrejser. Dette gælder i særdeleshed fodboldrejser i Europa, som flere rejser til for at opleve de bedste fodboldspillere i verdens bedste ligaer. Lige meget om du rejser til Spanien eller England, Italien eller Tyskland, er der dog nogle tips og tricks, der kan gøre turen bedre. Mange gange handler det om at huske på, hvem man er afsted med på turen. Hvis det er junior, der har fået en konfirmationsgave i form af en tur til Old Trafford i Manchester, kan det være at man skal holde sig fra de steder, hvor øllene flyder hurtigst.

Disse ting skal du holde øje med, når du bestiller fodboldrejser

En fodboldkamp er et flytbart event, hvor der af og til opstår ændringer. Derfor er det vigtigt at holde følge disse råd, inden du bestiller fodboldrejser eller sportsrejser generelt:

  • Vær altid opmærksom på, om du har fortrydelsesretten på din side. Hvis ikke du har det, kan det være surt, hvis kampen bliver flyttet til en dag, du ikke kan. Hav derfor altid styr på, hvordan det forholder sig med de givne billetter.
  • Hvis du ønsker at købe en pakkeløsning, er det selvsagt vigtigt at tjekke, om pakken indeholder både fly og hotel. Det er ikke sjovt at lande i en ny by, og først der finde ud af at man mangler et hotel.
  • Fodboldkampe kan som sagt blive flyttet, selvom der er fundet et kamptidspunkt. Det kan skyldes, hvis kampprogrammet for klubberne ændrer sig. Når du bestiller fodboldrejser skal du derfor have dette med i dine overvejelser.

Der er altså nogle grundting, der er gode at have styr på, når du bestiller dine billetter til fodboldrejser. Men det er heldigvis noget, du hurtigt finder ud af, når du har prøvet det et par gange.

Smut forbi www.latravel.dk og find mere inspiration til fodboldrejser med flere sportsrejser.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *