MrMista.dk – Butterfly og slips på under 36 timer!

januar 28, 2014 by mrmista.dk

MrMista.dk tilbyder et kæmpe sortiment af butterfly og slips til kunder. Som noget nyt er der også kommet skjorter på lager af det moderigtige og tidsløse mærke Ralph Lauren. Det betyder meget for MrMista.dk at der leveres en pakke hurtigt, sikkert og fyldt med fantastiske kvalitetsvarer, som virksomheden selv skal kunne stå ind for.

Pakken leveres på under 36 timer. MrMista har den største kundetilfredshed i branchen baseret på TrustPilot og er under stor vækst. Da virksomheden startede i 2012, havde virksomheden kun et lille sortiment af 5 forskellige varer. I dag er det nu muligt at MrMista.dk kan tilbyde op til 300 forskellige varer, hvor MrMista.dk har butterflies og slips i alle farve, mønstre og stof. Det betyder at virksomheden kan tilbyde hver eneste kunde en vare, som netop passer til deres behov.

Det er vigtigt for MrMista.dk, at de skiller sig ud fra konkurrenterne. Det gør de ved at være eksklusive før købet, under købet og efter købet. Dermed sikres der, at kunderne bliver tilfredse med købet. Det skal være anderledes og sjovt at købe hos MrMista.dk. Ønskes der måske en speciel gave fra MrMista.dk kan de leveres i form af en personlig tekst fra virksomheden selv.

MrMista.dk sætter nemlig stor pris på personlig service. Det er med til at give kunderne trygge rammer, når de handler hos dem.

MrMista.dk leverer ikke kun til kunder, men også til større virksomheder, som du måske møder i din hverdag. Fester du meget, kender du til Crazy Daisy, hvor MrMista.dk leverer til Crazy Daisy Randers. Herudover leveres der også til BioCity, som du nok møder, når du skal ind og se en spændende film. Det er vigtigt for MrMista.dk at de kan være de steder, hvor kunderne er. Dermed bliver det noget, som man kender til og noget, man ønsker at forbinde sig med.

Konkurrencen for MrMista.dk har udviklet sig meget de seneste år. Trods konkurrenterne kæmper på priserne, føler MrMista.dk ikke med. De ønsker blot at skille sig ud her og fokusere på, at alle kunder får den perfekte oplevelse hver eneste gang. Det er noget, som ikke kan måles i penge, hvis det står til virksomheden. Butterfly og slips betyder meget for MrMista og det er også på dette grundlag, de startede.

Lyder det interessant for dig, skulle du kigge forbi shoppen og se, om der er noget, som fanger din opmærksomhed. Er der en vare, som MrMista.dk ikke har? Skriv til de, så skaffe de dem.

Besøg MrMista.dk i dag: http://mrmista.dk


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.