Når du skal finde mobil taletid

oktober 22, 2013 by gooose

Kig dig godt for med taletid

Ofte er det lige ved at man giver op og bare fortsætter ved det mobilselskab man har i forvejen, da det kan virke meget bøvlet at finde ny mobil taletid.

Vi giver dig her et forslag til hvem der for tiden har det billigste og bedste taletids abonnement til din mobil. For en ting er at det skal være billigt, men det skal også indeholde det rigtige der passer til dit behov. Her kan vi nævne CBB Mobil taletid som en af de spillere på markedet der gør det rigtigt godt lige for tiden. Her får du nemlig et rigtigt godt taletids abonnement for meget rimelige penge. Det koster lige nu 99 kr. pr. måned for 5 timers taletid og 1 GB data. Du får fri sms og mms, og så koster det kun 1 kr. i oprettelse.

Fri Facebook forbrug

CBB har i deres taletids pakke fri Facebook, hvilket betyder at nå du henter og sender fra Facebook, så bliver det ikke medregnet i dit forbrug, hvilket er en stor fordel for dig der bruger Facebook rigtigt meget. Så her kan du faktisk surfe så meget du vil på Facebook helt gratis når du har taletids abonnement hos CBB Mobil. Som tidligere nævnt er mobil taletid ofte lavet i mange forskellige udgaver, men hos CBB Mobil er der 4 forskellige abonnementer at vælge imellem, hvilket gør det meget mere overskueligt for dig at vælge abonnement.

Måske danmarks billigste taletid

Dette abonnement er måske danmarks billigste abonnement lige nu, men det kan jo ændre sig hvis du ikke er hurtig, så stiger det måske igen. Bestiller du dette abonnement, så er det med tilbudsprisen for altid. Dette er en tendens vi ser mere og mere hos de forskellige mobilselskaber, og man kan jo kun håbe at det bliver normal procedure at det er vedholdende tilbudspriser. Men det kan godt betale sig at kigge sig godt for inden du vælger dit nye taletids abonnement. Vi holder øje med markedet hele tiden, og sørger for at finde de bedste tilbud til dig som forbruger indenfor mobil taletid, mobilpriser og mobilt bredbånd. Vi mener det er vigtigt at du som forbruger bliver vejledt i den rigtige retning, så du ikke køber noget som slet ikke passer til dit behov. Men du kan klikke på de links som vi har i denne artikel og kigge videre på de abonnementer som vi har samlet sammen, og se om der er nogen af dem der passer til dine behov.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.