Prisen på en telefon

juni 27, 2013 by gooose

Prisjungelen på telefoner

Hvor tit sidder man ikke som forbruger og leder efter priser på det ene eller det andet, netop for at finde det sted der sælger produktet til den billigste pris ?

Jo, det er der en del der gør, og netop derfor er der også skudt en masse prissammenligningssider op på nettet der prøver at guide dig på vej til det rigtige produkt, til den rigtige pris. Dette er ikke mindst en udfordring når du skal ud at søge efter mobilpriser på nettet. Der findes som sagt et hav af prissammenligningssider til alt muligt men når du skal finde de forskellige priser på mobiltelefoner, kan det meget let blive endnu mere udfordrende, for her er der mange forskellige måder at lave en pris på, afhængigt af den mobilpakke du vælger til telefonen.

Hvad gør du?

Du kan jo som forbruger selv vælge om du vil købe din nye telefon som f.eks. Samsung Galaxy S4 med eller uden abonnement i dag, og prisen afhænger da også herefter. Det kan også have indflydelse på prisen om hvilket abonnement du vælger til denne. Nogen steder har de endda en meget lav pris hvis det er en model der er ved at udgå, for så koster den det samme om du vælger abonnement eller ej. Dog er udvalget af disse typer begrænset, men de findes derude, og er du ligeglad om det ikke er den sidste nye model du skal bruge, så er det jo en fin måde at gøre det på. Men prøv selv at gå ud at lede ved de forskellige mobiludbydere.

Brug disse hjemmesider

Vi kan f.eks. anbefale dig at tage et kig på mobilforalle.dk som er en hjemmesider der sammenligner mindstepriser på mobiltelefoner og smartphones. Her kan du både se prissammenligninger, samt en lille video om hver telefon, men du kan også læse artikler om nye mobil modeller, og måske et tip eller to omkring telefonerne. Du kan selvfølgelig også tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du får nyhederne i din email når der sker noget spændende på markedet. Siden er relativt godt opdateret hele tiden, så du kan stole på de priser der vises. Selvfølgelig kan der være en smutter ind imellem, men det må du bære over med.

Mobil support online

Vi kan også anbefale dig at tage et kig på en side der kan hjælpe dig med at finde links til mobil producenternes support sider, og denne side hedder mobil-support.dk og give dig et godt overblik over support hjælp til de forskellige mobil mærkers support sider. Vi vil ønske dig held og lykke med at finde din nye mobiltelefon.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *