Tag på krydstogt med et godt tilbud

juni 25, 2013 by Hans-Henning

Hvem kunne ikke tænke sig, at få en rigtig luksus ferie og samtidig få frisk havluft og se en masse forskellige steder? Så er et krydstogt lige sagen. Her er der masser af underholdning på selve skibet, mens du rejser fra den ene havn til den anden.

Få gode tilbud på krydstogter

Krydstogter er ofte forbundet med, at være meget dyre og luksuriøse. Det luksuriøse er ofte korrekt, men at krydstogter er dyre, kommer helt an på hvilket skib og hvor i verdenen du vil rejse. Sammenligner man prisen på et krydstogt med en charterrejse inkl. mad, drikkevarer og underholding i samme område, så vil du blive overrasket over, at der ofte ikke er en ret stor prisforskel og nogle gange er det endda billigere, at tage på krydstogt end en charterrejse.

Vil du spare endnu mere på dit næste krydstogt, så hold øje med rejsebureauerne der tilbyder krydstogter. Her finder du ofte rigtig gode krydstogt tilbud med store besparelser eller med ekstra ting med i prisen.

Krydstogt er rigtig ferie

Du skal ikke tjekke GPS eller kort for, at finde frem til den næste destination og bøvle med, at finde parkeringsplads/fly eller tog. Du bliver fragtet efter en på forhånd oplyst rute og til de forskellige havne på ruten, kan du tilmelde dig guidede ture eller tage på sightseeing på egen hånd.

Maden skal du heller ikke tænke på, da der er mange forskellige restauranter og spisesteder på selve skibet. På de fleste krydstogtskibe er alle måltider med i prisen og hvis drikkevarer ikke er med i prisen, så kan du for et beskedent beløb få fri drikkevarer på hele turen.

Krydstogt med eller uden børn

Mange skibe er familievenlige, så der er masser af underholdning for børn, så hele familien kan hygge sig sammen. Der kan være teater, musik scener, biografer, diskoteker, pools, tennis baner, klatrebaner o.m.a. Udbuddet varierer fra skib til skib.

Hvis du vil undgå for mange børn på din ferie, så er der flere krydstogtskibe, der kun er for det voksne publikum. Så kan du og evt. rejseledsager hygge sig uden, at blive forstyrret af en masse larmende børn.

Der er krydstogtskibe over alt på jordkloden, så det er kun din økonomi og ønsker, der sætter grænserne for, hvad du vil opleve.

Håber du kunne bruge dette lille fif til en lidt mindre traditionel ferie måde. Skulle du vælge, at tage på en krydstogtferie, så send mig en kommentar om dine oplevelser.

Til sidst vil jeg bare ønske dig og dine nærmeste en rigtig god sommer.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *