Quicklån – Guide til de bedste i Danmark

november 17, 2015 by JoakimK

Er du igang med at kigge efter et godt lån til fx julegaver? eller skal du bare bruge lidt ekstra pusterum i økonomien i en kortet periode? Så læs først denne guide, og blive sikker på du optager det helt rigtige kviklån.

 

Hurtige kviklån

Der findes en lang række udbydere som tilbyder et hurtigt quicklån, hvilket betyder at du ikke skal stille sikkerhed og udelukkende skal godkende lånet med dit Nem-id. Hos udbydere som Vivus, Leasy, Zaplo etc. kan du optage lånet på omkring 5 min. og godkende det indenfor 10 min. Så står pengene på din konto dagen efter. Du skal dog ikke nødvendigvis lade dig friste af at kunne modtage pengene så hurtigt, der er en lang række parametre som du bør undersøge før du vælger at optage et lån, heriblandt:

  • Renten
  • Gebyrer
  • Låne periode
  • Tilbagebetalings muligheder
  • Frister
  • mm

Du bør altså virkelig gøre en indsats for at sikre dig at du kender de betingelser som du siger ja til, når du optager lånet – ellers kan du være meget dårligt stillet, hvis du altså har overset et vigtigt punkt.

Derfor er konklusionen at de hurtige quicklån ikke nødvendigvis er den rigtige løsning for dig, selvom det er fristende at kunne modtage pengene med det samme. Iøvrigt bør du altid starte med at opsøge din bank og se om du kan optage et forbrugslån, da vilkår som regel vil være bedre hos din bank.

 

Kviklån uden renter og gebyrer

Man skulle faktisk ikke tro at det eksistere, men det gør det sådan set. Vivus har lavet en kampagne hvor de tilbyder alle danskere som ikke er RKI(ribers) registrerede at låne op til 4000,- kr. helt gebyr og rentefrit. Dette kan være en rigtig god løsning hvis du står med et akut penge behov, til fx julegaver og du ved at du kan betale tilbage indenfor 30 dage.

Du skal dog være ekstremt opmærksom på at hvis du ikke betaler tilbage inden 30 dage, kan denne form for quicklån komme til at koste dig meget dyrt i Renter og Gebyrer.

 

Forbrugslån i banken

Leder du efter et attraktivt kviklån, er det altid en god ide og spørge din bank om du ikke kan få et midlertidigt overtræk eller måske endda et forbrugslån. Rente vil som regel ligge mellem 5-10%, hvilket er markant lavere end de fleste kviklån i Danmark.

Hos din bank har du samtidig muligheden for at få en smule sparing og rådgivning om kviklån og din bankmand kan være med til at belyse nogle af de områder, som man let overser som forbruger.

 

Vil du tage et Quicklån?

Hvis du alligevel ønsker at tage et quicklån, bør du benytte et sammenlignings site som www.prestamo.dk – her kan du hurtigt og let se alle låne udbydernes renter, gebyrer og betalingsfrister. Du har altså muligheden for let at danne et overblik og finde ud af hvilket lån der passer bedst til dine behov.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.