Radio fra internettet

marts 28, 2014 by mkj@eventa.dk

Er du træt af at lytte til radioen der spiller det samme musik igen og igen, har du nok også fundet ud af at det sjældent hjælper at skifte radiokanal. De fleste dansk radiokanaler spiller de samme top 20 sange igen og igen, så den eneste mulighed for at komme til at lytte til noget andet musik er at skifte til en radiokanal som spiller musik fra en anden genre.

Du har dog andre muligheder, for med en internetradio får du adgang til over 18.000 forskellige radiokanaler fra alverdens lande. Du kan derfor finde lige præcis den gerne af musik som du ønsker at lytte til og samtidig kan du finde en radiokanal som ikke kun kører i ring blandt de nyeste tophits.

Er du ikke så meget til musik i radioen kan du også finde forskellige radiokanaler på internettet med alt fra lystfiskeri over sport og til huslige sysler eller forskellige hobbyer. Dermed vil du kunne få ny viden, finde inspiration og blive underholdt i timevis med meget forskelligt indhold.

En internetradio er ikke bare en internet radio. Der findes mange forskellige typer af internetradioer. Nogen har trådløst netkort i så de kan kobles på det trådløse netværk i hjemmet eller på kontoret, mens andre internetradioer skal have et net kabel tilsluttet for at radioen kan komme på internettet.

Designet og mærket af en internetradio har stor indflydelse på prisen, men ikke nødvendigvis på kvaliteten af radioen og lyden som kommer ud af højtalerne. Danske OXX Digital har produceret mange forskellige internetradioer, som har det til fælles at kvaliteten skal være høj. Selvfølgeligt får man mere radio for pengene når man vælge en af de dyre OXX Digital internetradioer end hvis man vælger en billig internetradio, men selvom du vælger en af de billige internetradioer fra OXX Digital får du en god kvalitetsradio.

Bland de billige OXX Digital internetradioer kan specielt fremhæves OXX Digital Alto, som er en fix radio der afspiller musik og andre radioprogrammer i en høj kvalitet. I den dyre ende finder man OXX Digital Tube eller OXX Digital Classic Vertical Internet og DAB Radio.

En af fordelene ved at vælge en kombineret internetradio og DAB radio som OXX Digital Classic, er at tager du radioen med i sommerhuset, i haven, i skoven, på stranden eller et andet sted hvor der måske ikke er internet vil du stadig kunne afspille de knivskarpe digitale radiokanaler som findes i DAB formatet. Der er over 15 forskellige DAB kanaler tilgængeligt i Danmark, så du kan nemt finde en god radiokanal med en DAB Radio.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.