Sms lån på nettet til unge

maj 6, 2014 by jakie

Det kan måske lyde en smule paradoksalt: SMS lån på nettet. Var det ikke meningen, at man skulle kunne optage lånet på SMS? Det er bestemt meningen, men det er faktisk ikke alle udbydere, der giver mulighed for kun at optage lånet på SMS. Oftest skal man ind på låneudbyderens hjemmeside for at bekræfte lånet. Men nogle steder kan man også bare sende en SMS med sine informationer som, hvor meget man vil låne, navn, adresse, telefonnummer og så videre. Andre steder skal du gør dette, men også ind og bekræfte lånet på hjemmesiden.

Lån til unge

SMS lånet henvender sig mest til unge i aldersgruppen 18-25 år. Det er oftest ikke muligt at låne mange tusinde penge. Man vil opleve i de fleste tilfælde at man maksimum kan låne op til 5.000. kroner. Derudover er løbetiden utrolig kort. Løbetiden vil oftest ikke være længere end en måned. SMS lånene er utroligt udskældte, fordi det har vist at være en rigtig dyr måde at låne penge på. Faktisk kan man optage et SMS lån, der har mere end en million i årlige omkostninger i procent om året! Reelt set er det ikke mange penge, man skal betale tilbage, men procenten er utrolig høj. Derudover har mange tusinde af unge kommet i RKI, efter de har optaget et SMS lån.

RKI

RKI, står for Ribers Kredit Information. I dag drives og ejes RKI af Experian, der er verdens største bureau indenfor kreditvurdering. Hvis ikke man betaler sit lån tilbage til tiden, vil man oftest blive optaget i RKI. Man skal dog skylde mere end 1.000 kroner.

Flere udbydere på nettet

Det kan være en fordel at se efter mulighederne på internettet igennem for SMS lån. Her kan man finde de billigste og dyreste lån, samt finde ud af, hvilke låneudbydere, man skal holde sig fra. Det er bestemt ikke alle låneudbydere, der er lige sjove at låne penge af. Nogle prøver ligefrem at lave en fælde for kunden. Faktisk har det største inkassobureau i Danmark på et tidspunkt nægtet at inddrive gæld fra SMS lån. De mente simpelthen at det var etisk og moralsk forkert. De mente ikke at låneudbyderen risiko vurderede kunderne ordentligt. Derved optog kunder unødvendig gæld og fangede dem i en dårlig gældspiral. Man kan sige, hvis et inkassobureau mener, at et lån kan være etisk og moralsk forkasteligt, så må der virkelig være noget om. Inkassobureauer plejer ikke at have problemer med deres såkaldte moral, men det havde de altså med SMS lån.

Det vil altid bedst kunne betale sig at optage et andet lån end SMS lån. Gå altid i banken først.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *