Twilight og The Hunger Games

marts 19, 2012 by lordsasa

Det er utroligt svært at undgå dem. Om man er en dreng, pige eller mand og kvinde så har man på et eller andet tidspunkt i løbet af de seneste 3 år faldet over begreberne Twilight og The Hunger Games.

Især i denne tid hvor Breaking Dawn Part 2 traileren udkommer.

Det er faktisk sådan, at det til tider kan være irriterende og frustrerende, at man hele tiden læser om dem i medierne og kæresten taler løs om hvor fantastisk begge er. Du har derfor uden tvivl spurgt dig selv, om hvordan det kan være at disse to historier er blevet så hypet.

I denne artikel vil du kunne få en ide om, hvorfor Twilight og The Hunger Games universet er så populært.

Twilight historien og The Hunger Games universet

Der findes rigtige mange gode forklaringer, som kan løse spørgsmålet om historiernes popularitet. Twilight serien er skrevet af Stephenie Meyer, og består i alt fire bøger: Twilight, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn.

Stephenie Meyer har gjort det helt rigtige. Der er en rigtig god grund til, at Romeo & Julie,  og Tristan og Isolde historierne er populære. Svaret er uden tvivl kærlighed. Det Stephenie Meyer har formået at gøre er, at sætte deres historier i en kontekst som unge mennesker kan forstå i dag. Det krydret med rigtig flotte skuespillere har gjort underværker for Twilight filmene. Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner fylder rigtig meget på det store lærred, og har en vigtig rolle at spille.

Suzanne Collins som har skrevet The Hunger Games har i alt lavet en bogserie af 3 bøger. Det første som lige er nævnt, og Catching Fire samt Mockingjay. Hollywood fandt ud af at der er rigtig mange penge i bogsucceser og derfor har de besluttet ligesom med Twilight Sagaen, at Suzanne Collins serie også skal filmes.

Fordelen ved The Hunger Games sammenlignet med Twilight er, at THG rammer et meget bredere publikum. Twilight serien har ikke ligeså meget action som The Hunger Games, og det betyder at fanskaren for The Hunger Games er bredere og dermed giver serien en større chance for at blive endnu større end Twilight. Om det så sker er svært at sige, da Twilight franchisen er en af de største nogensinde.

Twilight filmene har sammenlagt tjent 5 milliarder kroner, og har kun kostet 300 millioner at producere.

Twilight Dating

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Twilight universet er så stort at der endda er kommet en Twilight Dating hjemmeside op. Her har man muligheden for, at møde sin helt egen Edward Cullen eller Bella Swan, som tusinde af Twilight fans allerede i dag benytter. Bliver det til en succes?


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *