Bilreparationer kan blive en dyr fornøjelse

november 12, 2013 by Glen

Hvis du er bilejer, kommer det her nok ikke bag på dig, men de fleste der skal ud og erhverve sig en ny bil, tænker ikke over, hvor dyrt det egentlig bliver i reperationer, hvis man kigger hen over en periode på et år. Derfor glemmer mange folk at lave en opsparing, som er øremærket til bilreperationer, og man kan komme ud i nogle uheldige økonomiske situationer.

Bilreparationer – En dyr fornøejsle

Når man skal have repareret sin bil, er det bestemt ikke billigt, da rigtig mange værksteder ligger på en timeløn på +500 kr. pr. påbegyndt time. Ud over dette kommer selve reservedelene, som, hvis de er originale, også koster en mindre formue.

Prisen svinger selvfølgelig meget alt efter hvilken reparation, man skal have lavet. Hvis der er tale om en mindre reparation/udskiftning, som f.eks. nye lygter, burde det ikke blive så dyrt, men er der tale om en større reparation, som f.eks. nyt topstykke, ny køler eller nye bærearme, løber det hurtigt op i mange tusinde kroner, og bliver en udskrivning, der ikke så sjov for de fleste.

Imødekom bilreparationerne

Hvis man laver en opsparing, hvor man øremærker pengene til bilreparation, vil man have et godt solidt fundament for en stabil biløkonomi. Så kan det godt være, at denne opsparing ikke helt stemmer overens med udgifterne, men den vil under alle omstændigheder kunne dække en del af den, hvilket altid er bedre end ingen ting. Hvis man f.eks. sætter 1.000 kr. af om måneden pr. bil, man har, er man nok ikke helt ved siden af.

Hvad nu, hvis skaden allerede er sket?

Hvis du har været så uheldig, at din bil skal forbi mekanikeren, og du ikke har pengene lige nu, er der også råd for dette. Det er nemlig rigtig dum at vente, da bilen ender med at tage mere skade, og til sidste bliver endnu dyrere at reparerer. Du kan vælge at tage et lån hos Vivus.dk, hvor du kan låne et mindre beløb i en kortere tid, som kan være med til at dække omkostningerne for en bilreparation.

Se hvordan et lån for Vivus kan sammensættes her.

Hvad med en helt ny bil?

Det er selvfølgelig klart, at en helt ny bil ikke kalder på lige så mange reparationer, som en gammel gør, men stadig er der en række omkostninger, som man skal have styr på. Det kan f.eks. være:

  • Årligt service
  • Skift af dæk (sommer og vinterdæk)
  • Skift af vinduesviskere
  • Skift af bremser
  • Rengøring af bilen (udvendig og indvendigt)

Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.